Päivän varma: Brighton jää kotonaan nollille – päälle 50€ ilmaisvedot!

Brighton-Tottenham
Tiistaina 17.4 klo 21.45
Valioliiga

Valioliigaa pelataan tällä viikolla myös viikolla, ja tiistai-illan ainoassa kamppailussa kohtaavat putoamiskamppailussa oleva Brighton sekä kärkijoukkue Tottenham.

Brightonille on käymässä kuten niin usein nousijajoukkueille, kevätkaudesta on muodostumassa todella vaikea. Kotijoukkuee maalittomuudella löydät upean kertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Brighton alle 0.5 maalia – kerroin 2.14

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Brighton on lähellä säilyttää sarjapaikkansa Valioliigassa, mutta tarvitsisi vielä kipeästi pisteitä loppukauden peleistä. Viime aikojen vire on surkea, joukkue ei ole voittanut viiteen peliin ja maalinteko on ollut todella vaikeaa. Joukkue on tehnyt kolme maalia viiteen viimeiseen peliin ja koko kaudellakin maalinteko on onnistunut alle maalin per peli-tahdilla.

Tottenhamin upea tappiottomien otteluiden putki katkesi viikonloppuna Manchester Cityä vastaan, kun joukkue taipui kotonaan 1-3. Tappiosta huolimatta Tottenham on sijoittumassa Valioliigan neljän kärkeen ja näin ollen etenemässä Mestarien liigaan. Tämä on törkeää jotta joukkue säilyttää vetovoimansa siirtomarkkinoilla. Harry Kane on paukuttanut jo 25 maalia kuluvalla kaudella ja janoaa lisää. Tottenham varmistaa vähintään neljännen sijan ottamalla vielä pari voittoa.

Brightonin kokoonpanosta uupuvat ainoastaan Steve Sidwell, Davy Pröpper sekä Jiri Skalak.

Tottenhamilta sivussa jatkavat Harry Winks, Danny Rose sekä Kyle Walker Peters.

Arvio

 

Brightonin vire on mennyttä ja joukkueen pelastanee erittäin hyvä alkukausi ja sen tuomat pisteet. Pelin rakentelu on vaikeaa ja tehot ovat vähissä, kotonaankin Tottenhamin tasoista joukkuetta vastaan Brighton on altavastaaja.

Tottenham tarvitsee vielä myös pisteitä sarjasijoituksen varmistamiseen, joten motivatiota vierasjoukkueella varmasti riittää. Ylivertaisella materiaalilla vastustajaan nähden varustettu Tottenham pitää isännät nollilla.