© Kuva:

Päivän varma: Evertonin tasapelillä huippukerroin – päälle 50€ ilmaisvedot

Everton-Newcastle
Maanantaina 23.4 klo 22.00
Valioliiga

Valioliigakierros päättyy maanantaina Evertonin ja Newcastlen väliseen taistoon. Joukkueet ovat peräkkäisillä sijoituksilla vain pisteen päässä toisistaan, mutta suurempaa tavoitetta kummallakaan joukkueella ei enää ole.

Etenkin Evertonin otteissa on näkynyt panoksettomuus jo pidemmän aikaa. Newcastle on myös hinannut itsensä kuiville hienolla loppukaudella ja pieni henkinen vapautuminen voi näkyä ottelusuorituksessa. Tasapelille löydät hienon kertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Everton-Newcastle X – kerroin 3.30!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Evetronin kausi on ollut yhtä vuoristorataa. Kausi alkoi hienosti, kunnes alamäki vei joukkueen jopa putoajien joukkoon. Sam Allardycen tulo penkin päähän sai aikaan tarvittavan, joukkue on kiivennyt jo yhdeksänneksi ja taistelee paikasta kymmenen joukkoon. Taistelu on ehkä hieman väärä sana, sillä joukkueen otteista on jo pitkään näkynyt henkinen periksianto, kolme edellistä ottelua ovat sujuneet voitoitta. Suurin palo kuluvan kauden osalta on jo käytetty.

Newcastle on pelannut upean kauden nousunsa jälkeen Rafael Benitezin alaisuudessa. Joukkue on parhaimmillaan ollut jopa neljäntenä sekä myös putoajan paikalla, joten tapahtumia on riittänyt. Loppukausi on ollut nousujohteinen, ja joukkue on päätymässä jopa kymmenen parhaan joukkoon. Maalinteko on jakautunut usean eri pelaajan kesken, kliinisen kärkipelaajan tarve ensi kaudeksi on akuutti. Newcastle on voittanut jo huikeat neljä ottelua putkeen.

Arvio

 

Evertonin otteet eivät lupaa hyvää loppukaudelle, mutta toisaalta joukkue haluaa varmasti päättää kauden kymmenen parhaan joukossa. Newcastlella on samanlaiset tavoitteet loppupelien suhteen.

Everton pystyy puolustamaan lähes ketä tahansa vastaan halutessaan, ja kotikentällään vähämaalinen tasapeli olisi kauden tässä vaiheessa hyvä tulos, johon jopa Newcastle voisi tyytyä myös. Tasapeli on lähellä, sillä nyt kohtavaat joukkueet joiden suurin panos on hävinnyt jo muutama kierros sitten.