Juventus-Napoli
Sunnuntaina 22.4 klo 21.45
Serie A

Italia Serie A:ssa pelataan sunnuntai-iltana mestaruuden kannalta tärkeä ottelu, kun sarjakärki Juventus saa vieraakseen sarjakakkosen Napolin.

Juventus ei ole dominoinut aivan samalla lailla kuin aikaisempina kausina, mutta joukkue on edelleen kiinni mestaruudessa neljän pisteen erolla Napoliin. Kotivoitolle löydät upean kertoimen tässä huippuottelussa Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Juventus voittaa kertoimella 2.16!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Juventus tavoittelee seitsemättä peräkkäistä Serie A:n mestaruutta, ja on kauden lähestyessä loppuaan neljä pistettä karussa pahinta uhkaajaa Napoliaan. Viime kierroksella joukkueella sattoi pieni työtapaturma, kun Crotone haki tasapelin kotonaan Juventusta vastaan 1-1 – tuloksella. Ennen tätä joukkue oli kolmen voiton putkessa, jonka aikana se meinasi yllättää Real Madridin housut nilkoissa ja oli todella lähellä edetä Mestarien liigan välieriin. Joukkue kuitenkin putosi jatkosta Cristiano Ronaldon jatkoaikamaalilla ja nyt keskittyminen on vain ja ainoastaan uuden ”scudetton” voittamisessa. Napoli on varmasti vastustaja joka sytyttää Mestarien liigan pettymyksen jälkeen.

Napoli on pelannut todella hienon kauden, ja kauden aikana onkin huudeltu jo hieman kovempaa että Napoli pelaa Italian parasta jalkapalloa. Napoli haluaa hallita palloa, ja pelaajilla on tarkasti määritellyt paikat ja tehtävät myös pallottomina. Joukkue kierrättää pelaajiaan vain pakon edestä ja pieni väsymys tuntui iskeneen joukkueeseen aikaisemmin keväällä. Kotonaan Napoli on pelannut edelleen upeasti, mutta vieraspeleissä joukkue on jäänyt turhauttaviin tasapeleihin mm. Sassuoloa ja Milania vastaan. Joukkueella on hieno tulevaisuus edessään, kävi tämän kauden mestaruustaisteluss akuinka tahansa.

Juventukselta sivussa ovat ainoastaan Miralem Pjanic ja Mattia De Sciglio.

Napolillakin on vain yksi poissaolo huippuotelussa, sivussa on Faouzi Ghoulam.

Arvio

 

Juventus on kotikentällään ollut totutun vahva, saldo on 14-1-1 ja maalisaldo 40-5! Napoli vieraissa on on ollut vähintäänkin yhtä hyvä saldolla 12-4-0 maalieron ollen 31-8.

Napoli tarvitsee ottelusta voiton, joten se joutuu vieraskentällä pelaamaan aktiivisesti. Juventus pitää tästä ja iskee vastaan kovasti mm. Paulo Bruno Dybalan ja Gonzalo Higuainin voimin. Juventus hallitsee tiukat tilanteet ja nappaa mestaruden kannalta elintärkeän kotivoiton. Napolin aika tulee vielä myöhemmin.