Leicester-Southampton
Torstaina 19.4 klo 21.45
Valioliiga

Valioliigaa viikkokierros jatkuu torstaina, kun Leicester yrittää pitää paikkansa ylemmässä keskikastissa ja Southampton yrittää nousta pois putoajan paikalta.

Sarjatilanteen vuoksi Southampton joutunee ottamaan pelien sisällä jo riskejä, ja tämä sopii Leicesterille. Vastahyökkäysjoukkueen kotivoitolle löydät huippukertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Leicester voittaa kertoimella 2.35

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Leicester taisteli jossain vaiheessa kautta jopa ensi kauden europaikoista, mutta viime viikkojen vaihtelevat tulokset ovat pudottaneet joukkueen pois tästä kisasta. Loppukauden tavoite on säilyttää paikka kymmenen parhaan joukossa. Jamie Vardyn kausi on ollut ailahteleva, mutta britti on paukuttanut kaudella kuitenkin jo nyt upeat 17 osumaa. Viimeiset viisi ottelua ovat tuottaneet kaksi voittoa, jotka ovet tulleet selvästi heikompia Brightonia ja WBA:ta vastaan.

Southamptonin tilanne on surkea. Viisi edellistä ottelua ovat tuottaneet yhtä monta tappiota ja ero Valioliigassa säilymiseen on jo viisi pistettä. Viime kierroksella joukkue johto Chelseaa vastaan jo 2-0, mutta jäätyi lopulta pahasti ja hävisi 2-3. menettäen elintärkeät kolme pistettä. Joukkue joutuu ottamaan jo riskejä otteluissa, sillä se tarvitsee pisteitä kauden jäljellä olevista otteluista. Charlie Austin on joukkueensa paras maalintekijä seitsemällä osumallaan.

Molemmat joukkueet pääsevät otteluun hyvästä tilanteesta kokoonapnon suhteen, kaikki kärkipelaajat ovat pelikuntoisia.

Arvio

 

Leicester on vahva kotonaan, ja nauttii tilanteesta jossa Southamptonin on pakko hakea osumia pienellä riskilläkin. Näissä tilanteissa kotijoukkue on parhaimmillaan ja pystyy kääntämään pelin painopisteen nopeasti kohti Southamptonin maalia.

Leicester haluaa näyttää kotikentällään parastaan ja ottaa kotivoiton sekä samalla syventää Southamptonin tuskaa.