Päivän varma: Liverpoolin maalijuhlilla huippukerroin – päälle 50€ ilmaisvedot!

West Bromwich-Liverpool
Lauantaina 21.4 klo 14.30
Valioliiga

Valioliigassa on viikonloppuna hiljaisempaa kun viikolla pelattiin jo suurin osa kuluvaa kierrosta. Lauantain iltapäiväpelissä west Bromwich hakee elintärkeitä pisteitä ja Liverpool taistelee Valioliigan kärkisijoista.

Liverpool on lyönyt tällä kaudella useaan otteeseen kunnon maalijuhlat pystyyn, ja koska WBA joutuu sarjasijoituksen vuoksi hakemaan voittoa pienellä riskilläkin, avautuu Liverpoolille varmuudella huippupaikkoja. Maalirikkaalle ottelulle löydät huippukertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Liverpool yli 2.5 maalia – kerroin 2.95!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

West Bromwich loi itselleen vielä uskoa Valioliigassa säilymiseen voittamalla Manchester Unitedin sensaatiomaisesti viime viikonloppuna niukasti 1-0. Tilanne on edelleen kuitenkin tukala, eroa säilymiseen on yhdeksän pistettä, joten voittoja pitäisi saada vielä enemmänkin kasaan. Yksi voitto viimeiseen viiteen voittoon on liian vähän, suunnan on nyt muututtava!

Liverpool taistelee vielä tosissaan Valioliigan toisesta sijasta sekä Mestarien liigan mestaruudesta! Kausi on ollut jo nyt lähes täydellinen, ja joukkueella on varaa vielä parantaa ensi kaudeksikin. Manchester Cityn tiputtaminen Mestarien Liigan puolivälierissä yhteismaalein 5-1 oli kova temppu, vaikka joukkue saikin hieman tuomareilta apua. Viisi edellistä ottelua ovat sujuneet tappioitta, joukkueen kevät on ollut hurja!

Kotijoukkueelta sivussa jatkavat James Morrison, Gareth Barry, Daniel Sturridge sekä mahdollisesti Nacer Chadli.

Liverpoolilta sivussa ovat Emre Can, Adam Lallana, Joel Matip sekä Nathaniel Clyne.

Arvio

WBA joutuu lyömaan kaiken peliin ja se sopii Liverpoolille, joukkue riistää palloja hanakasti ja iskee nopeasti kohti isäntien maalia. Tulikuuma Liverpool on vieraissa myös suursuosikki voittamaan ottelun.

Mohamed Salah on tehnyt jo upeat 30 maalia Valioliigassa, egyptiläinen janoaa lisää osumia, Roberto Firmino (15 maalia) ja Sadio Mane (10 maalia) haluavat myös parantaa omia lukemiaan.