Manchester City-Manchester United
Lauantaina 7.4 klo 19.30
Valioliiga

Valioliigassa pelataan Manchesterin derby, jossa panokset ovat kovat. City varmistaa voitollaan tämän kauden mestaruuden.

Kotijoukkueen voitolle molempien onnistuessa maalinteossa löydät huikea, korotetun kertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Manchester City voittaa ja molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa – kerroin 4.00!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Manchester City koki shokkitappion viikolla Liverpoolille Mestarien liigassa, kun vieraskentällä pelannut City hävisi tylysti 0-3. Katseet on varmasti käännetty lauantain derbyyn, sillä voitolla City on kauden 2017-2018 Valioliigan mestari. Ylivoimaisen kauden pelannut joukkue haluaa varmasti ratkaista mestaruuden nimiinsä juuri kotona ja rakasta vihollista Unitedia vastaan.

Sarjakakkonen ManU on hyvässä vireessä, neljä edellistä Valioliigaottelua on päättynyt joukkueen voittoon ja sarjan toinen sija on omissa käsissä. Kausi on päättymässä pieneen pettymykseen, sillä Mestarien liigan taival päättyi Sevillaa vastaan jo neljännesvälierissä ja Valioliigan mestaruus on ollut jo pitkään Cityn heiniä. Joukkue saa keskittyä loppukauden pelkästään Valioliigaan.

Kummallakaan joukkueella ei ole pahoja poissaoloja, Cityltä sivussa ovat ainoastaan Benjamin Mendy ja mahdollisesti Sergio Aguero.

Unitedilta sivussa on Daley Blind ja mahdollisesti Sergio Romero.

Arvio

 

Tulinen derby sytyttää varmasti molemmat joukkueet pelaamaan täysillä ja ottelussa ei säästellä yhtään. Joukkueiden lähihistoria on tasainen, jossa kotijoukkue on ollut hieman niskan päällä.

City haluaa ratkaista mestaruuden jo nyt nimiinsä, ja laittaa kaiken peliin. ManU pelaa myös laadukasta futista ja pystynee maalintekoon rakasa vihollista vastaan. Kotivoitto on tulossa, mutta molemmat joukkueet ovat hyvinkin kykeneväisiä maalintekoon.