RB Leipzig-Marseille
Torstaina 5.4 klo 22.05
Eurooppa-liiga

Eurooppa-liigakin on edennyt jo puolivälierävaiheeseen. RB Leipzig saa vastaansa ranskalaisen Marseillen.

Puolivälierien herkullinen taistelupari kallistuu hieman vieralijoiden puolelle. Tulivoimaisempi Marseille on lähempänä jatkoonmenoa parista, riippuen toki avausottelun tuloksesta. Vierasjoukkueen venymiselle löydät huippukertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: RB Leipzig-Marseille X2 – kerroin 2.20

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Kotijoukkue Leipzigin kausi on ollut kaksijakoinen, joukkue ei taistele aivan Bundesliigan terävimmässä kärjessä, mutta Eurooppa pelit ovat jatkuneet näinkin pitkälle asti. Viime viikkoina joukkueen kone on hieman yskinyt ja viimeiseen viiteen otteluun voittoja on kertynyt kolme. Timo Werner on joukkueensa paras maalintekijä Euroopan kentillä, hänellä on kasassa kolme maalia.

Marseille on hyvässä vireessä juuri oikeaan aikaan. Joukkue taitselee sijoituksesta kolmen parhaan joukkoon Ligue 1 – sarjassa ja Eurooppa – liigassakin menestys on vielä mahdollista. Marseille on voittanut neljä ottelua edellisestä viidestä, ainoa tappio on tullut Lyonia vastaan tiukkojen vaiheiden jälkeen 2-3. Lucas Ocampos on osunut Eurooppa-liigassa jo neljästi ja tulitukea on tullut myös Valere Germainilta (2 maalia) ja Dimitri Payetilta (2 maalia).

Arvio

Otteluparista on odotettavissa tiukka, mutta Marseille on paremmassa vireessä ja sillä on enemmän nimimiehiä heittää kentälle.

Joukkueet eivät ole aiemmin kohdanneet, joten aikaisempaa vertailukohtaa ei ole. Marseille pystyy halutessaan puolustamaan vieraissa vähintään tasapelin itselleen.