Päivän varma: Real Betisillä huippukerroin + päälle 50€ ilmaisvedot!

Girona- Real Betis
Perjantaina 13.4 klo 22.00
La Liga

Perjantai-illan ainoassa La Liga-ottelussa kohtaavat Girona ja europaikasta tiukasti taisteleva Real Betis.

Real Betis on äitynyt huippuvireeseen, ja vierasvoitolle löydätkin upean kertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Real Betis voittaa kertoimella 3.20

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Gironan vähimmäistavoite on täyttynyt jo ajat sitten, kun joukkue keikkuu turvallisesti ylemmässä keskikastissa. Pelkoa putoamisesta ei ole, ja tämä on näkynyt jo hieman peliotteissa, joukkue on voittanut kaksi ottelua edellisestä viidestä. Joukkueen peli on ollut tasaista, tehtyjen ja päästettyjen maalien suhde on suht tasapainossa, mitä nyt alla on pari isomaalista tappiota.

Real Betis asetti kauden tavoitteekseen jopa europaikat, ja värikkäiden vaiheiden jälkeen joukkue onkin viidentenä La Ligassa. Nousua ylöspäin ei tule enää tapahtumaan, mutta viidennen sijan pitäminen hallussa kauden loppuun asti on täysin omissa käsissä, joukkue on kaksi pistettä Villarealia edellä. Joukkue on voittanut neljä ottelua putkeen ja itseluottamus on varmasi korkealla.

Kotijoukkueelta kokoonpanosta puuttuvat ainoastaan Carles Planas, Michael Olunga sekä mahdollisesti Douglas Luiz.

Betisin riveistä sivussa ovat Zouhair Zou, Antonio Sanabria, Antonio Adan sekä mahdollisesti Francisco Guerrero.

Arvio

 

Vaikka Real Betis lähtee otteluun hieman altavastaajana, on sillä mahdollisuus voittoon motivaatioedun ja paremman vireen vuoksi. Betis on koko kauden vieraissa pelannut saldolla 7-1-7, joten voitto on hyvinkin mahdollinen.

Vierasjoukkue on ollut hyvä keskikastin joukkueita vastaan, ja Gironan ja Betisin viimeisestä viidestä keskinäisestä ottelusta neljä on päättynyt Betisin voittoon.