Chelsea-West Ham
Sunnuntaina 8.4 klo 18.30
Valioliiga

Sunnuntaina Valioliigassa pelataan kaksi ottelua. Iltaottelussa kohtaavat Chelsea ja West Ham, joilla molemmilla on pistetarpeita loppukaudeksi.

Chelsean tiivis puolustus pitänee lukemat pieninä, ja vähämaaliselle ottelulle löydätkin huippukertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Chelsea-West Ham alle 2.5 maalia – kerroin 2.45

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Chelsean kausi on kääntynyt laskuun, Mestarien liigassa lähtö tuli jo viikkoja sitten, ja Valioliigassakin ensi kauden paikkaan oikeuttava sijoitus on jo 11 pisteen päässä. Pistetarpeita edelleen on, jotta mm. Arsenal pysyisi vielä takana ja joukkue saakin keskittyä Valioliigaan FA-cupin kanssa loppukauden ajan. Viimeiset kuusi ottelua ovat tuottaneet vain kaksi voittoa, joukkue on pudonnut ainakin toistaiseksi huippujoukkueiden kyydistä.

West Hamin sarjapaikka ensi kaudeksi ei ole vielä kirkossa kuulutettu, joten joukkue tarvitsee loppukauden peleistä vielä voittoja ja pisteitä jotta sarjapaikka varmistuu. Kuusi edellistä ottelua eivät ole tuottaneet liiaksi pisteitä, kun saldona on kaksi voittoa ja neljä tappiota. Puolustuspää on ollut koko kauden enemmän tai vähemmän tuuliajolla, joka on suurin syy sarjasijoitukseen (14.).

Molemmat joukkueet kärsivät isoista loukkaantumishuolista, Chelsealta sivussa ovat ainakin Ross Barkley, David Luiz, Ethan Ampadu, Isaiah Brown sekä mahdollisesti Pedro, Davide Zappacosta ja Thibaut Courtois.

West Hamilla on myös omat loukkaantumishuolensa, poissa ovat Andy Carroll, Pedro Obiang,Winston Reid, Sam Byram sekä mahdollisesti Michail Antonio, Javier Hernandez, Manuel Lanzini sekä James Collins.

Arvio

 

Sunnuntaina nähdään kahden alavireisen joukkueen kohtaaminen. Hyökkäyspäässä ei ole kummallakaan joukkueella hirveästi ole ollut ilon aiheita.

Chelsea on kotonaan selkeä suosikki, mutta lukemat saattavat jäädä maltillisiksi, joten 1-0 tai 2-0 ovat todennäköisimmät lopputulokset.