Tottenham-Manchester City
Lauantaina 14.4 klo 21.45
Valioliiga

Lauantai-ilta Valioliigan osalta kruunautuu Tottenhamin ja ManCityn väliseen otteluun. Citylla on mahdollisuus edelleen varmistaa metaruus voitolla.

Tottenham on päässyt valmistautumaan otteluun viikon ajan, City on keskellä otteluruuhkaa ja pahaa Mestarien liigan pettymystä. Kotivoitolle hulppea kerroin Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Tottenham voittaa kertoimella 2.65

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Tottenham on jo käytännössä varmistanut paikkansa Valioligan neljän parhaan joukossa, mutta joukkue tavoittelee vielä myös kolmatta ja jopa toista sijaa. Neöjän ottelun voittoputkessa pelaava Tottenham on nykyiskussaan uhka myös Manchester Citylle, joka ei ole enää parhaimmillaan. Harry Kane on viimeistellyt jo upeat 25 maalia, mutta maalikuninkuun näyttää karkaavan Liverpoolin Mohamed Salahille.

Manchester Cityn viikko on ollut pettymyksiä täynnä. Ensin joukku putosi Mestarien liigan välieristä Liverpoolia vastaan ja viikko sitten joukkue koki nöyryyttävän 2-3 – tappion veriviholliselle Manchester Unitedille. Joukkue tarpoo nyt kolmen ottelun tappioputkessa. Mestaruuden varmistaminen Tottenhamin vieraana on todella haastava tehtävä alavireiselle Citylle.

Kotijoukkue tottenhamilta sivussa ovat Harry Winks, Danny Rose sekä Kyle Walker Peters.

Cityltä sivussa ovat Benjamin Mendy, Fernandinho sekä John Stones.

Arvio

 

Tottenham ei ole kärsinyt Wembelyn kirouksesta vaan esiintynyt vahvasti väliaikaisella kotikentällään. Tupa on varmasti täynnä Cityä vastaan ja tunnelma erinomainen.

Parempi vire ja paineeton tila kääntää pelisuositukset Tottenhamin puolelle. Vauhdikas ja viihdyttävä ottelu kääntyy isännille Harru Kanen, Dele Allin ja kumppanieden johdolla.