Päivän varma: West Hamin voitto kiinnostaa – päälle 50€ ilmaisvedot!

West Ham-Stoke
Maanantaina 16.4 klo 22.00
Valioliiga

Maanantai-illan ainoassa Valioliiga-pelissä kohtaavat putoamiskamppailussa olevat West Ham ja Stoke.

Molempien joukkueiden kausi on ollut haastava, mutta West Ham on lähempänä säilyttää sarjapaikkansa. Kotivoitolle löydät hyvin pelattavan kertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: West Ham voittaa kertoimella 1.97

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

West Ham on jo kuusi pistettä putoamisviivan yläpuolella, mutta tarvitsee vielä pisteitä varmistaakseen paikkansa Valioliigassa myös kaudella 2018-2019. Viimeiset viisi ottelua ovat tuottaneet vain yhden voiton, mutta viime kierroksen 1-1- tasapeli Chelseaa vastaan oli kullanarvoinen. Kotikentällään joukkue on ollut alempaa keskikastia, 15 ottelua on tuottanut kuusi voittoa.

Stoken tilanne on tukala, sillä joukkue on sarjan toiseksi viimeinen ja eroa säilymiseen on jo seitsemän pistettä. Lisäksi otteet kentällä ovat olleet koko ajan huonoja, viimeisestä kuudesta ottelusta taskussa ei ole yhtään voittoa. Lisäksi joukkue on Valioliigan huonoin vierasjoukkue, voittoja reissupeleistä on tasan yksi. Joukkueen itseluottamus on varmasti koetuksella, putoaminen sarjaporrasta alemmaksi näyttää vääjäämättömältä.

West Ham on ajautunut kauden ratkaisuhetkillä loukkaantumishuoliin. Sivussa on kymmenkunta pelaajaa, joista tärkeimpänä Andy Carroll, Pedro Obiang, James Collins ja Michail Antonio.

Stoken tilanne kokoonpanon suhteen on parempi, poissa ovat ainoastaan Charlie Adam, Lee Grant, Eric Maxim Choupo Moting sekä mahdollisesti Constantinos Stafylidis.

Arvio

 

Loukkaantumisista huolimatta West Ham lähtee otteluun suosikkina, niin huono vierasjoukkue Stoke on koko kauden ollut. West Ham uusii sarjapaikkansa voitolla, joten motivaatiota isänniltä ei puutu.

Stoke taistelee mutta häviää jälleen yhden vierasottelun ja tulee kauden päätteeksi tippumaan Championshipiin.