Päivän varma: Yli tuplasti rahat takaisin ManUn ja WBA:n vähämaalisuudella – päälle 50€ ilmaisvedot!

Manchester United-West Bromwich
Sunnuntaina 15.4 klo 18.00
Valioliiga

Sunnuntai-iltana Valioliigassa Manchester United kohtaa sarjaporrasta alemmas putoavan West Bromwichin.

ManUlla ei surempia panoksia kauteen enää ole, toki se tarvitsee pisteitä pitääkseen sarjan toisen sijan hallussaan. WBA:lla on vielä matemaattinen mahdollisuus sarjapaikan uusimiseen, mutta käytännösse se on ollut varma putoaja jo viikkojen ajan. Vähämaaliselle ottelulle löydät upean kertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: ManU-WBA alle 2.5 maalia – kerroin 2.35!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Manchester United on pelannut vahvasti viime aikoina, loistavana esimerkkinä on viime viikonlopun 3-2 voitto Manchester Cityä vastaan, joukkue ehti olla jo kaksi maalia tappiolla, ennenkuin nousu alkoi. Valioliigassa joukkueella on neljä voittoa putkeen ja sarjan toinen sija on täysin omissa käsissä. Voitoista huolimatta joukkueen peli ei ole ollut täyttä ilotulitusta, ottelut alemman keskikastin joukkueita Brightonia ja Swanseaa vastaan kotikentällä päättyivät ”vaan” 2-0.

West Bromwichin kausi on ollut surkea. Joukkue on ollut jo useamman kuukauden Valioliigan viimeisenä, ja eroa sarjapaikan säilyttämiseen on nyt 12 pistettä. Viimeiset viisi ottelua ovat tuottaneet yhden tasapelin ja neljä tappiota, eli parannusta ei ole ollut näkyvissä. Joukkue on jo varustautunut Championshipiin putoamiseen, usean runkopelaajan myyminen tulee ajankohtaiseksi heti kauden jälkeen ja kesällä. Joukkueen maalisaldo on murheellisesti 26 maalia pakkasella.

ManUlta sivussa ovat ainoastaan Sergio Romero sekä mahdollisesti Daley Blind ja Phil Jones.

Vierasjoukkueen kurimus syvenee, sillä sivussa ovat Gareth Barry, James Morrison sekä mahdollisesti Daniel Sturridge, Hal Robson-Kanu sekä Nacer Chadli. Isoja poissaoloja kriittisiltä pelipaikoilta.

Arvio

 

Manchester United lähtee otteluun massiivisena suosikkina, mutta joukkue ei ole tosiaan kääntänyt selkeää materiaalietuaan maalijuhliksi, vaan ottanut kliinisiä voittoja pienillä margnaaleilla.

WBA yrittää tietysti taistella kaikin hampain pisteistä, mutta isot poissaolohuolet eivät ainakaan helpota tehtävää. Ottelu tuskin kääntyy maalijuhliksi, vaan United tekee voittoon tarvittavat osumat ja pelailee sen jälkeen ottelun alta pois ja valmistautuu Valioliigan tulevaan viikkokierrokseen.