Palloliitto hereillä? Saksassa pelaava ruotsalaislaituri pohtii vaihtoa Huuhkajiin

© Kuva: Getty Images

Saksan 2. Bundesliigan Union Berlinissä pelaava laitahyökkääjä Simon Hedlund on ilmaissut mielenkiintonsa edustaa Suomen A-maajoukkuetta.

Ruotsin juniorimaajoukkueet läpikäynyt Hedlund, 25, kertoo Fotbollskanalenin haastattelussa olevansa pettynyt siihen, että hän ei ole saanut mahdollisuutta Ruotsin A-maajoukkueessa.

– Mielestäni minun pitäisi olla mukana (maajoukkueessa). Ainakin minun olisi pitänyt ehdottomasti saada mahdollisuus maajoukkueen mukana.

– Tuntuu siltä, että Jannella (päävalmentaja Jan Anderssonilla) on oma ryhmänsä. Hänellä on ehkä yksi tai kaksi pelaajaa, jotka hän voisi harkita korvaavansa. Esimerkiksi Jimmy Durmaz. Hän ei pelaa ollenkaan Toulousessa, mutta hän on joka kerta mukana. Silloin tuntuu vähän, että ”saatana…”.

– Se on harmillista, kun itse pelaan koko ajan. Enkä sano nyt, että Durmaz olisi huono pelaaja, hän on todella taitava, mutta kun itse saan koko ajan peliaikaa, niin tuntuu pahalta, ettei minua koskaan kutsuta mukaan.

Hedlundin äiti, äidiänäiti ja äidinisä ovat Suomesta.

– Minulla on aina ollut ajatus siitä, että voisin vaihtaa (Suomen joukkueeseen). On selvää, että olen pettynyt, ettei minua ole koskaan valittu maajoukkueeseen, vaikka pelaan koko ajan sillä aikaa, kun muut pääsevät mukaan, vaikka eivät saisi peliaikaa.

– Silloin sitä miettii, että ”perkele, onko minussa jotain vikana? Enkö ole riittävän hyvä?” Joten ehdottomasti harkitsen vaihtamista Suomen maajoukkueeseen.

Hedlund on tällä kaudella pelannut 2. Bundesliigassa 25 ottelua tehden niissä neljä maalia ja antaen kaksi maalisyöttöä. Hän siirtyi Union Berliniin kesällä 2016 kotimaansa Elfsborgista, jota hän edusti 130 virallisessa ottelussa.

Ruotsin pääsarjassa, Allsvenskanissa, Hedlund on pelannut 93 ottelua, joissa hän on iskenyt yhteensä 19 osumaa ja antanut 14 maalisyöttöä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.