Real Madrid oli toistaa Barcelonan eilisen romahduksen Mestarien liigan puolivälierissä. Juventus onnistui kirimään kolmen maalin eron kiinni, mutta viime hetken rangaistuspotku pelasti Realille jatkopaikan yhteismaalein 4-3.

Ratkaisevan niitin naulasi kukapa muukaan kuin Cristiano Ronaldo. Pilkkuvihellyksen yhteydessä myös Juven maalivahti Gianluigi Buffon ajettiin protestoinnista ulos kentältä. Nähtäväksi jää, oliko tämä lopettamisesta vihjanneen 40-vuotiaan veteraanin viimeinen Mestarien liiga -peli.

Juventus iski avausmaalinsa jo Mario Mandzukicicin puskettua pallon verkkoon Sami Khediran keskityksestä.

Mandzukicin rokotti toistamiseen Realia avausjakson loppupuolella. Tällä kertaa keskityksen tarjoili oikealta Stephan Liechesteiner ja kroaatti puski vasemmalta etutolpalta pelivälineen ohi Keylor Navasin.

Toisella jaksolla Juve jatkoi ajojahtia ja kolmas vierasmaali syntyi ajassa 61. Navas pudotti keskityksen pahasti eteensä, jonka seurauksena Blaise Matuidi pääsi tuikkaamaan irtopallon sisään.

Kolmen maalin johdon menettämisestä huolimatta isäntäjoukkue Madridin ote ei herpaantunut. Lisäajalla Mehdi Benatia kaatoi Lucas Vasquezin rangaistusalueen sisällä ja Real sai pilkun. Buffon menetti Juven maalilla täysin malttinsa ja konkarivahti ajettiin suoralla punaisella ulos.

Ronaldo sijoitti pallon täplältä kakkostorjuja Wojciech Sczcesnyn taakse ja Madridin juhlat olivat valmiita alkamaan.¨

Samaan aikaan Saksassa neljännen välieräpaikan nappasi Bayern München. Saksalaiset pelasivat kotonaan maalittoman tasapelin, joka siivitti joukkueen jatkoon yhteismaalein 2-1.