Roman Eremenkon jatkosuunnitelmista erittäin hämmentäviä tietoja

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Roman Eremenkon doping-panna päättyy ensi syksynä. Moskovan TsSKA:n puheenjohtaja Jevgeni Giner kertoi Sport24.ru-sivustolle, että Eremenkolla olisi yhä sopimus TsSKA:n kanssa.

Eremenko joutui kilpailukieltoon syksyllä 2016, kun hän antoi positiivisen doping-näytteen. Kielletty aine, josta Eremenko kärähti, oli huumausaine kokaiini. Eremenkon kilpailukielto päättyy ensi lokakuussa ja hän palaa seurapomon mukaan takaisin TsSKA:n riveihin.

– Roman Eremenkolla on voimassa oleva sopimus TsSKA:n kanssa. Mistä neuvotteluista te puhutte? Hän palaa syksyllä TsSKA:n harjoituksiin, sanoi Giner.

Ginerin kommentti on mielenkiintoinen, koska Eremenkon entinen sopimus TsSKA:n kanssa päättyi tiettävästi doping-pannan aikana, tarkemmin viime kesänä, lue lisää aiheesta tästä.

Giner viittasi kommentillaan ilmeisesti siihen, että Eremenkon agentti Marco Trabucchi sanoi aiemmin huhtikuussa, että Eremenko olisi vapaa neuvottelemaan sopimuksesta minkä tahansa seuran kanssa. Ja että Eremenko voisi siirtyä minne tahansa sitten, kun pelikielto päättyy.

Venäläisen Sport-Expressin mukaan Trabucchi ei halunnut kommentoida Ginerin väitettä siitä, että Eremenkolla olisi sopimus TsSKA:n kanssa. Sport-Expressin mukaan Eremenkon sopimus päättyi nimenomaan viime kesänä ja hän etsii vaihtoehtoja uransa jatkamiselle.

Sport24.ru:n mukaan TsSKA ei käyttänyt Eremenkon vanhassa sopimuksessa ollutta optiota ja että useat venäläiset seurat olisivat kiinnostuneita Eremenkosta.

Lue isä-Alexei Eremenkon kommentit poikansa sopimustilanteeseen liittyen tästä.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS