Turun Palloseuran maalivahti Jonathan Viscosi pelasi viime kaudella Ykkösessä 15 nollapeliä ja vastaanotti kauden päätteeksi sarjan parhaan maalivahdin palkinnon.

Kanadalaistorjuja Viscosi, 27, halusi jatkaa Turussa myös siksi, että yhteistyö maalivahtivalmentaja Eemeli Reposen kanssa toimii erinomaisesti.

– Meillä on hyvä suhde. Tulemme toimeen myös kentän ulkopuolellakin. Hän haluaa aina tehdä minusta paremman maalivahdin. Sitähän sitä maalivahtivalmentajasta juuri haluaa. ”Repo” on paras, kenen kanssa olen työskennellyt, Viscosi kehuu TPS-TV:n haastattelussa.

– Joka päivä tulen innolla treeneihin ja katsomaan mitä hän on keksinyt. Koko ajan on uusia juttuja ja treenejä. Hän pitää huolen, että pelaan aina parhaalla tasollani. Jos pelaan hyvin, niin hän varmasti näkee sen omanakin saavutuksenaan. Saamme molemmat siitä yhteistyöstä.

Viscosi joutui päästämään Veikkausliigan avausottelussa FC Lahtea vastaan kolme kertaa pallon selkänsä taakse. Tulevana viikonloppuna hän pyrkii pitämään maalinsa puhtaana, kun vastaan asettuu sunnuntaina Seinäjoen Jalkapallokerho.