UEFA-pomolta ymmärrystä Buffonille – ”Se oli hänen viimeinen mahdollisuutensa”

© Kuva: Getty Images

Euroopan jalkapalloliitto UEFA:n presidentti Aleksander Ceferin kommentoi maalivahtilegenda Gianluigi Buffonin tunteenpurkausta Mestarien liigan puolivälierissä Real Madridia vastaan.

Italialaistorjuja hermostui, kun madridilaisille vihellettiin mielipiteitä jakanut rangaistuspotku jälkimmäisen ottelun lisäajalla. Buffon ajettiin lopulta kentältä ulos punaisella kortilla ja Real Madrid eteni rangaistuspotkumaalin myötä jatkoon.

– Se mitä Buffon teki, oli liikaa, mutta ymmärrän sen täydellisesti, koska se oli hänen viimeinen mahdollisuutensa voittaa Mestarien liiga, Ceferin kertoi Marcalle.

– Hän on ihminen. Kun minä pelaan jalkapalloa ystävieni kanssa ja häviän viimeisellä minuutilla niin… Viime lauantaina hyväntekeväisyysottelussakin entiset pelaajat kinastelivat tuomarin kanssa.

– Kun astut kentälle, tahdot voittaa ja puhut kaikesta ja kommentoit kaikkea. Näin tapahtuu minullekin, kun pelaan Sloveniassa.

Ceferin myös otti kantaa rangaistuspotkuun johtaneeseen tilanteeseen, mutta ei kertonut omaa mielipidettään

– Puolet maailmasta pitävät tilannetta rangaistuspotkuna ja puolet eivät. Tuomari teki päätöksen ja niin se jalkapallossa menee. Ymmärrän Juven vihan, koska he putosivat viimeisellä minuutilla, mutta olisin myös ymmärtänyt Real Madridin vihaa, jos pilliin ei olisi vihelletty ja he olisivat pudonneet jatkoajalla tai rangaistuspotkukilpailussa.

– Tällaista jalkapallo, urheilu ja elämä on. On todella vaikeaa hävitä viimeisellä minuutilla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.