Veikkausliigan televisioinnista vastaava Nelonen Media pahoittelee alkukauden Ruutu-lähetyksissä ilmenneitä ongelmia

Tälle kaudelle uusittu tuotantotekniikka tuo katsojille parempaa kuvanlaatua ja ääntä, mutta uusi tekniikka on näkynyt myös ongelmina lähetyksissä. Nelonen Medialla nostetaan käsi pystyyn virheen merkiksi.

– Olemme pahoillamme ongelmista ja harmista, jota katsojille on koitunut. Itseänikin suurena jalkapallofanina sattuneet häiriöt kismittävät. Nämä ongelmat ovat kuitenkin tunnistettu ja tuotanto on tehnyt pitkiä päivä näiden asioiden korjaamiseksi. Nyt kohdatut ongelmat ovat selvitetty, Nelonen Median Veikkausliiga-tuotantojen vastaava tuottaja Tuomas Saarela kertoo Veikkausliiga.comin sivuilla.

Pahimmat ongelmat kohdattiin keskiviikkona 18.4. pelatussa SJK−HJK-ottelussa, jonka lähetys katkesi kokonaan ottelun ratkaisuminuuttien ajaksi.

– Kyseessä oli tuotannossa tullut yllättävä laitevika. Uusi tuotantolaite kaatui ja se jouduttiin käynnistämään uudelleen, että lähetys saatiin vietyä loppuun. Vika on tunnistettu tuotantolaitteen ohjelmistossa ja kaikkiin tuotantolaitteisiin on nyt ajettu uusi päivitys, jotta tämä vika ei toistuisi, Saarela selvittää.

Lähde: Veikkausliiga