Evertonin manageri Sam Allardycen mukaan kannattajille suunnattu kysely hänen ja valmmennustiimin onnistumisesta oli markkinointiosaston lipsahdus. Allardyce vastasi lehdistötilaisuudessta toimittajien uteluihin.

Everton kysyi kannattajiltaan, miten manageri Sam Allardyce on onnistunut tehtävässään. Allardyce hyppäsi Evertonin peräsimeen kauden alussa, kun Ronald Koeman sai potkut. Everton on tällä hetkellä sijalla yhdeksän, mutta Allardycen pelitapa on saanut runsaasti kritiikkiä faneilta.

– Kyselyn lähettäminen oli markkinointipäälliköltä lipsahdus. Hänen tietotaitonsa on markkinoinnista, ei jalkapallosta. Tämä meni häneltä väärin, Allardyce sanoi.

Allardyce halusi nopeasti hypätä eteenpäin lehdistötilaisuudessa ja toisin aiheisiin, mutta toimittaja vielä kysyi, minkä arvosanan hän olisi itse itselleen antanut.

– Suksi v*ttuun, Allardyce sanoi nauraen ja jatkoi:

– Yksitoista!

Katso video alta Allardycen lehdistötilaisuudesta, jos et näe, voit katsoa sen tästä. (Juttu jatkuu videon jälkeen.)

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
"The survey... the managing director of marketing and communications has clearly slipped up."

Sam Allardyce has criticised the @Everton survey asking fans if they trust him as a manager.

bit.ly/2qK3Dxy

Myös Chelsea-manageri Antonio Contelta kysyttiin Evertonin mokasta. Conte ei aluksi täysin ymmärtänyt kysymystä, mutta kun hänelle avattiin mistä oli kysymys, mies repesi nauruun. Katso video alta, jos et näe, voit katsoa sen tästä.

Simon Collings

@sr_collings
Conte's reaction to learning about Everton's Allardyce survey is superb.