Video: Zlatan Ibrahimović valloitti MLS:n heti debyytissään – unelmamaali ja voitto-osuma!

© Kuva: Getty Images

Los Angeles Galaxyn ruotsalaishyökkääjä Zlatan Ibrahimović esitteli lauantaina itsensä Major League Soccerille unohtumattomalla tavalla.

Ibrahimović, 36, sai debyyttinsä uudessa seurassaan paikallisvastustaja Los Angeles FC:tä vastaan. Hänet vaihdettiin kentälle 71. minuutilla, jolloin Galaxy oli vielä 1-3-tappiolla.

Chris Pontius iski pian vaihdon jälkeen Galaxyn kavennusmaalin, mutta seuraavaksi alkoi Zlatan-show.

Ruotsalaistähti iski ensimmäisen maalinsa Pohjois-Amerikassa ottelun 77. minuutilla, kun pallo pomppi hänelle LAFC:n puoliskolla. Maaliin oli matkaa vielä reippaat 30 metriä, mutta LAFC:n torjuja Tyler Miller oli hieman ulkona maaliltaan, joten Ibrahimović yllätti hänet upealla volleylla.

Ibrahimovićin ilta ei ollut kuitenkaan vielä ohi. Hän kruunasi MLS-debyyttinsä puskemalla Galaxylle 4-3-voiton lisäajan ensimmäisellä minuutilla.

Ruotsalaiskonkari liittyi Galaxyyn viime viikolla purettuaan sopimuksensa Manchester Unitedin kanssa. Lauantain esityksen jälkeen Ibrahimović oli oma, vaatimaton itsensä.

– Jos muistelee menneitä, olen tehnyt jokaiselle seuralleni maalin aina ensimmäisessessä virallisessä pelissäni. En aikonut antaa sen loppua tänään, kommentoi ruotsalaiskärki FourFourTwon mukaan.

– Odotin vain, milloin pääsen kentälle. Kun joukkueesi on 0-3-tappiolla, adrenaliini pumppaa entistä enemmän, sillä haluat auttaa joukkuettasi vaikeassa tilanteessa.

– Fanit vaativat jotain ja minä annoin heille Zlatanin.