Video: Zlatan Ibrahimović valloitti MLS:n heti debyytissään – unelmamaali ja voitto-osuma!

© Kuva: Getty Images
Pudottaako Hollanti Japanin jatkosta? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

Los Angeles Galaxyn ruotsalaishyökkääjä Zlatan Ibrahimović esitteli lauantaina itsensä Major League Soccerille unohtumattomalla tavalla.

Ibrahimović, 36, sai debyyttinsä uudessa seurassaan paikallisvastustaja Los Angeles FC:tä vastaan. Hänet vaihdettiin kentälle 71. minuutilla, jolloin Galaxy oli vielä 1-3-tappiolla.

Chris Pontius iski pian vaihdon jälkeen Galaxyn kavennusmaalin, mutta seuraavaksi alkoi Zlatan-show.

Ruotsalaistähti iski ensimmäisen maalinsa Pohjois-Amerikassa ottelun 77. minuutilla, kun pallo pomppi hänelle LAFC:n puoliskolla. Maaliin oli matkaa vielä reippaat 30 metriä, mutta LAFC:n torjuja Tyler Miller oli hieman ulkona maaliltaan, joten Ibrahimović yllätti hänet upealla volleylla.

Ibrahimovićin ilta ei ollut kuitenkaan vielä ohi. Hän kruunasi MLS-debyyttinsä puskemalla Galaxylle 4-3-voiton lisäajan ensimmäisellä minuutilla.

Ruotsalaiskonkari liittyi Galaxyyn viime viikolla purettuaan sopimuksensa Manchester Unitedin kanssa. Lauantain esityksen jälkeen Ibrahimović oli oma, vaatimaton itsensä.

– Jos muistelee menneitä, olen tehnyt jokaiselle seuralleni maalin aina ensimmäisessessä virallisessä pelissäni. En aikonut antaa sen loppua tänään, kommentoi ruotsalaiskärki FourFourTwon mukaan.

– Odotin vain, milloin pääsen kentälle. Kun joukkueesi on 0-3-tappiolla, adrenaliini pumppaa entistä enemmän, sillä haluat auttaa joukkuettasi vaikeassa tilanteessa.

– Fanit vaativat jotain ja minä annoin heille Zlatanin.

Pudottaako Hollanti Japanin jatkosta? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!