BBC-trio tekee paluun ja Barcelona-legenda avauksessa viimeistä kertaa El Clásicossa – katso avauskokoonpanot

© Kuva: Getty Images

Jalkpallomaailma pysähtyy tänään, sunnuntaina, kello 21.45, kun El Clásico potkaistaan käyntiin. Vaikka tuloksellisesti tällä kertaa ei olekaan paljoa pelissä, on silti Barcelonan ja Real Madridin väliset kamppailut aina aivan oma lukunsa.

Tällä kertaa pelataan Barcelonassa ja Barça on jo varmistanut La Ligan mestaruuden, kun taas Real Madrid on varmistanut paikkansa ensi kaudeksi Mestarien liigan lohkovaiheeseen ja sen katseet ovat jo tiukasti tämän kauden Mestarien liigan finaalissa, jossa se kohtaa Liverpoolin.

Joka tapauksessa ottelussa on paljon pelissä. Päähuomio varmasti kiinnittyy Barcelona-legenda Andrés Iniestan viimeiseen El Clásicoon. Iniesta on jo aiemmin kertonut, että hän siirtyy kauden jälkeen pois Barcelonasta, lue lisää tästä.

Iniesta nähdään myös Barcelonan avauskokoonpanossa, vaikka miehen pelikuntoa epäiltiin vielä viime metreille. Katso Barcelonan avauskokoonpano alta, jos et näe, voit katsoa sen tästä. (Juttu jatkuu twiitin jälkeen.)

Real Madrid lähtee Barcelonaa vastaan kovalla kokoonpanolla. Medioissa on spekuloitu olisiko Zinédine Zidane lepuuttanut tähtiään Mestarien liigan finaalia silmällä pitäen. Pitkästä aikaa myös BBC-kolmikko (Gareth Bale, Karim Benzema, Cristiano Ronaldo) nähdään samaan aikaan kentällä.

Katso Real Madridin avauskokoonpano alta, jos et näe, voit katsoa sen tästä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.