Se on jo päivänselvä asia, että Huuhkajien ykkösvahti Lukas Hradecky pelaa ensi kaudella uudessa seurassa. Hienosti mennyt ajanjakso Eintracht Frankfurtissa päättyy tähän kauteen, mutta suomalaisen uudesta osoitteesta ei ole vielä varmuutta.

[readmore from=Hradecky-Lukas]

Vielä helmikuun lopussa saksalaislehti Kicker yhdisti Hradeckyn Bundesliigan suurseura Borussia Dortmundiin (lue lisää). Nyt noille huhuille voinee laittaa lopullisesti pisteen, sillä Sport Bild kertoo jo varmana tietona, että Borussia Dortmundin uusi maalivahti on Augsburgista ilmaisella siirrolla siirtyvä Marwin Hitz.

Dortmundin maalivahtihankinnan tarve syntyi, kun varmistui, että seurassa vuodesta 2002 lähtien pelannut Roman Weidenfeller nostaa nappikset naulaan kuluvan kauden päätteeksi. Hitz taistelee Dortmundissa peliajasta Roman Bürkin kanssa. Miehet ovat tuttuja toisilleen myös Sveitsin maajoukkueesta, jossa heidät on nähty kolmos- ja kakkosvahteina Borussia Mönchengladbachin Yann Sommerin takana.

Augsburgin päävalmentaja Manuel Daum vahvisti lehdistötilaisuudessa torstaina Hitzin lähtevän seurasta viiden palvelusvuoden jälkeen. 30-vuotias Hitz hyvästelee vanhan seuransa lauantain kotipelissä Schalkea vastaan.

Lukas Hradeckya viedään huhuissa kaikkein vahvimmin ensi kaudeksi Bayer Leverkuseniin.