FC Lahdelta viiltävä kuitti SJK:lle – ”Se saattaa vähän sattua”

© Kuva: Juha Tamminen
Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Veikkausliigaseurojen keskinäiset leikkimieliset mittelöt Twitterissä ovat kotimaisen jalkapallon ystävälle hauskaa viihdettä.

Rempseällä otteella somessa rellestävä Rovaniemen Palloseura on oivallinen esimerkki muille seuroille. Vastustajalle kuittailu on hyvä tapa kirvoittaa kilpailua, kun se tehdään hyvässä hengessä ja asiallisesti. Myös omille kömmähdyksille voi nauraa tilanteen tullessa ja vastustajan onnistumisille voi antaa kunniaa.

Huhtikuun loppupuolella seurojen välisestä kuittailusta saatiin myös erilainen esimerkki. Seinäjoen Jalkapallokerho jakoi Twitter-tilillään videon ottelusta Ilvestä vastaan. Videolla Ilveksen puolustaja Tuomas Rannankari blokkaa SJK-pakki Richie Dormanin juoksulinjan. Dorman vastasi haasteeseen romuluisella taklauksella. Tilanteesta tuomittiin SJK:lle vapaapotku ja Dormanille keltainen kortti.

– Jos koitat pysäyttää SJK:n Richie Dormanin sääntöjenvastaisesti, varaudu siihen että se saattaa myös vähän sattua, lukee videon tekstisaatteessa.

Ilves-leirissä SJK:n julkaisua ei katsottu hyvällä.

– Fiksua hehkuttaa tilannetta, josta oma pelaaja sai keltaisen kortin. Vastustajan vahingoittaminen sääntöjen vastaisesti on mielestänne some-päivityksen arvoinen suoritus.

FC Lahti heitti keskiviikkona oman lusikkansa soppaan. Lahti lisäsi Twitter-tililleen videon, jossa Santeri Hostikka jallittaa SJK:n Dormanin viemällä pallon walesilaispakin ”puikoista”.

Videon tekstisaatteena on tutun kuuloinen pätkä.

– Jos koitat pysäyttää FC Lahden Santeri Hostikan, varaudu siihen että se saattaa myös vähän ”sattua”.

Maanantain ottelussa 0-1-tappion kärsinyt SJK vastasi julkaisuun hyvässä hengessä.

– Auts. Onnittelut voitosta tällä kertaa. Meillä on uusi yritys keskiviikkona 4.7. Tervetuloa OmaSp Stadionille silloin.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!