Real Madrid – Liverpool
Mestarien liigan finaali
Lauantai 26.5. klo 21.45

Lauantai-iltana Kiovan olympiastadionilla pelataan Mestarien liigan loppuottelu Real Madridin ja Liverpoolin välillä. Taistosta on lupa odottaa tiukkaa.

Vedonlyöntiyhtiö räväyttää finaalin kunniaksi ja tarjoaa huippukerrointa Liverpoolin voitosta. Jos Liverpool voittaa, saat rahat takaisin peräti kertoimella 50,00. Löydät alapuolelta ohjeet, miten voit lunastaa tarjouksen.

Toimi näin:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus
3. Lyö vähintään 1€ veto Liverpoolin puolesta ennen ottelun alkua. Jos Liverpool voittaa, saat 50€ ilmaisvedon.

Miksi Liverpool voi voittaa?

Liverpool on finaalissa vain pieni altavastaaja. Harva puhuisi mistään suuresta yllätyksestä, jos valkopaidat jäisivät ilman kolmatta perättäistä kiinnitystä Mestarien liigan finaalissa. Etenkin Liverpoolin hyökkäyskolmikko Mohamed Salah, Roberto Firmino sekä Sadio Mane tulevat olemaan vaikeita pideltäviä Kiovan illassa.

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp on lisäksi osoittanut pestinsä aikana, että Liverpool osaa muuntautua tarvittaessa pelillisesti. Manchester Cityn vieraana puolivälierävaiheessa Liverpool puolusti todella tehokkaasti ja pystyi pitämään taivaansiniset kurissa. Jos Liverpool tekee finaalin ensimmäisen maalin, Real Madridin on vaikea tulla ohi.

Kummankaan joukkueen miehistössä ei ole sen suurempia loukkaantumishuolia finaalin alla. Liverpool joutuu tulemaan toimeen ilman Alex Oxlade-Chamberlainia. Real Madridin koutsi Zinedine Zidane sen sijaan saanee kaikki tähtensä mukaan.

Kun finaali on vain yksittäinen ottelu neutraalilla kentällä, on mikä tahansa mahdollista. Tässä ottelussa ei voi olla selvää suosikkia. Siksi Liverpoolista saatava kerroin 50,00 on liian maukas tarjous ohitettavaksi.

Lunasta tarjous: Lyö Liverpoolia kertoimella 50,00

Tarjouksen säännöt ja ehdot:

– Ollaksesi oikeutettu tähän tarjoukseen, sinun tulee olla uusi in asiakas, tehdä vähintään 10€ talletus sekä löydä vähintään 1€ veto Liverpoolille (1×2) Real Madridia vastaan.
– Tarjoukseen lasketaan vain 22.-26.5 kampanjan kautta rekisteröityneet uudet asiakkaat.
– Tuplatilejä ei lasketa mukaan tarjoukseen.
-50€ Ilmaisveto maksetaan sunnuntaina 27.5.2018 klo 24.00 mennessä, mikäli Liverpool voittaa ottelun.
– Ilmaisveto on voimassa 14 päivää.
– Ilmaisvedon käytön minimikerroin on 1.4
– Ilmiasvedon panosta ei palauteta. Mikäli lyöt 50€ ilmaisvedonvedon kertoimmella 2.00, voitat 50€.
– Ilmaisvedolla löydystä vedosta tulleet voitot ovat kierrätysvapaat ja voit nostaa ne heti.