Huippuseuran treeneissä pahoinpidelty maalitykki: ”Säikähdimme kuoliaiksi”

© Kuva: Getty Images

Nappaa riskitön veto ja tienaa Bosnia-Hertsegovinan vähintään kahden maalin voitolla jopa 208 euroa!

Keskiviikkona maailmalle levisi kuvia Sporting Lissabonin hyökkääjätähti Bas Dostin päähänsä saamista avohaavoista. Noin viisikymmentä huligaania oli rynnännyt Sportingin harjoituksiin, tuhonnut joukkueen pukuhuoneen ja käynyt käsiksi Sportingin valmentajaan ja pelaajiin (lue lisää).

28-vuotias hollantilaismaalitykki oli tapauksen johdosta ymmärrettävästi hyvin järkyttynyt.

– Olen täysin sanaton, enkä osannut aavistaa mitään tällaista. On aivan uskomatonta, että jotain tällaista voi tapahtua. Me kaikki säikähdimme kuoliaiksi, Dost kommentoi Algemeen Dagbladille.

– Nyt tunnen oloni tyhjäksi. Tämä on draamaa meille kaikille.

Järkyttävää tapausta kommentoi myös 34 maalia tällä kaudella Sportingille pyssyttäneen Dostin agentti Gunther Neuhaus.

– Se tilanne oli vaarallinen, eikä sitä voi hyväksyä. Bas on yksi Sportingin tärkeimmistä pelaajista viimeisten kymmenen vuoden ajalta, Neuhaus sanoi O Jogolle.

– Minun täytyy huolehtia pelaajieni turvallisuudesta. Jos Sporting ei kykene suojelemaan pelaajiaan, meidän täytyy etsiä muita ratkaisuja, hän jatkoi A Bolan haastattelussa.

– Ei se silti tarkoita, että hän purkaa sopimuksensa. Ensin minun pitää kuitenkin huolehtia hänen ja hänen perheensä turvallisuudesta.

Sportingin fanit osoittivat keskiviikkoiltana mieltään väkivaltaa vastaan.

Sporting kohtaa ensi sunnuntaina Portugalin Cupin loppuottelussa Desportivo Avesin. Dost jää todennäköisesti ottelusta sivuun, ja mediatietojen mukaan kaikki muutkaan Sportingin pelaajat eivät haluaisi ottelussa pelata.

Lähde: Transfermarkt

Nappaa riskitön veto ja tienaa Bosnia-Hertsegovinan vähintään kahden maalin voitolla jopa 208 euroa!