Argentiinalaislehti Clarín kertoo nettisivuillaan koko maata järkyttäneestä tapauksesta. Maan toisella sarjatasolla pelaavan Defensores de Belgranon jalkapalloammattilaisen Gonzalo Aguirren epäillään nimittäin syyllistyneen 5-vuotiaan poikapuolensa raiskaukseen ja tappoon.

22-vuotias Aguirre pidätettiin kotikaupungissaan torstaina.

Clarínin kertomuksen mukaan hirvittävä tapaus tapahtui tiistai-iltana perheen kotona. Aguirre oli huutanut ”pojalleni sattui onnettomuus”, ja naapuri auttoi häntä viemään pojan sairaalaan. Poika menehtyi kertomuksen mukaan jo autossa.

– Hän kantoi poikaa sylissään ja oli silmin nähden sokissa. Kysyin, mitä oli tapahtunut. Hän sanoi, että poika oli kaatunut suihkussa. En ikinä voinut kuvitella, mitä todella tapahtui, naapuri kertoi.

Viranomaiset eivät uskoneet kertomusta, jonka Aguirre toisti myös sairaalassa. Ruumiinavauksessa selvisi, että poikaa oli käytetty hyväksi useita kertoja ja hän menehtyi lukuisten lyöntien seurauksena.

Aguirren seura kertoi, ettei epäilty kuulunut enää seuran pelaajalistalle.

– Hänellä oli sopimus, mutta hän ei ollut ilmestynyt harjoituksiin kuuteen kuukauteen. Hän ei koskaan vastannut lähettämäämme kirjeeseen ja rikkoi siten sopimuksensa, seurasta kommentoitiin.

– Gonzalo oli sisäänpäin kääntynyt poika ja hyvä pelaaja, eikä mikään viitannut mihinkään näin vakavaan. Tiesimme, että hänellä on jotain ongelmia, mutta mitään tällaista emme osanneet kuvitella.

Nyt viranomaiset tutkivat, tiesikö menehtyneen pojan äiti siitä, mitä hänen asunnossaan tapahtui, ja jos tiesi, miksi hän ei tehnyt mitään.