Bayern Münchenin ja Saksan maajoukkueen tähtitoppari Jérôme Boateng kehottaa joukkuekaveriaan Robert Lewandowskia kunnioittamaan Bayernin päävalmentajaa Jupp Heynckesia.

Lewandowski, 29, kieltäytyi viime viikonloppuna kättelemästä valmentajaa, kun Heynckes vaihtoi hänet kentältä 3-1-voitossa Kölniä vastaan.

Heynckes kertoi pettyneensä puolalaishyökkääjän käytökseen, mutta sanoi, että oli jo käsitellyt asian Lewandowskin kanssa.

Valmentajan tapaan Boateng epäilee, että Lewandowski tulistui, koska olisi halunnut tehdä ottelussa vielä maalin jos toisenkin, mutta saksalaispuolustaja painottaa, että Heynckesilla on Bayernissa aina viimeinen sana.

– Valmentaja on pomo. Pelaajilla on välillä tunteellisia jaksoja. Luultavasti Lewandowski halusi tehdä vielä yhden tai kaksi maalia lisää, sanoi Boateng FourFourTwon mukaan.

– Siitä huolimatta sen voi käsitellä eri tavalla. Se on selvää, että valmentajan vastuulla on tehdä päätökset ja hän on ehdoton pomo.

Lewandowski johtaa Saksan Bundesliigan kauden maalipörssiä 29 osumallaan. Seuraavana listalla, kaukana perässä on Freiburgin Nils Petersen 15 maalilla.