LS: Sarjakärki Gnistanin puhdas saldo rikki – vastustajan tekemä vastalause läpi

© Kuva: Getty Images

Nappaa riskitön veto ja tienaa Italia – Suomi underilla jopa 175 euroa!

Helsinkiläinen Gnistan on aloittanut sarjakautensa todella vahvasti. Gnistan on voittanut kaikki neljä otteluaan ja johtaa Kakkosen A-lohkoa puhtaalla pelillä.

Nyt Gnistanin saldoon on kuitenkin tullut tahra, sillä sen 3-1 -kotivoitto kauden toisella kierroksella Mikkelin Pallo-Kissoista on muuttunut kabineteissa 0-3 -tappioksi.

Gnistan peluutti 5.5. pelatussa ottelussa Zakaria Kibonaa, jota ei kuitenkaan oltu merkitty ottelupöytäkirjaan. Kibonan sijaan kokoonpanoon oli merkitty Elias Lappalainen, jonka nimiin kirjattiin myös Gnistanin kolmas maali. Mikkelin Pallo-Kissat teki epäselvyyksien johdosta vastalauseen, jonka Palloliiton kilpailutoimisto tiistaina hyväksyi.

Gnistan myönsi virheensä omassa vastineessaan, mutta toivoi selviävänsä sakkorangaistuksella, koska virhe johtui huolimattomuudesta. Sen mukaan ottelun erotuomariston olisi pitänyt pystyä estämään tapahtunut.

Gnistanilla on seitsemän vuorokautta aikaa valittaa päätöksestä Palloliiton vastalauselautakunnalle.

Kabinettitappiostaan huolimatta Gnistan johtaa A-lohkoa edelleen yhdeksällä pisteellään. Pallo-Kissat nousee kuuteen pisteeseen ja lohkon keskikastiin.

Lähde: Länsi-Savo (koko juttu luettavissa täältä)

Nappaa riskitön veto ja tienaa Italia – Suomi underilla jopa 175 euroa!