Lukas Hradecky hehkuttaa Liverpool-tähteä: ”Yksi Euroopan suurista sensaatioista”

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien ja Frankfurtin ykkösmaalivahti Lukas Hradecky on varma, että Liverpool varmistaa tiensä Mestarien liigan finaaliin keskiviikkona. Real Madridin finaalivastustaja selviää keskiviikkona Roomassa, kun AS Roma yrittää kuroa umpeen Liverpoolin kolmen maalin etumatkaa. Hradeckyn mielestä kiri jää haaveeksi.

– En usko, että AS Roma edes voittaa ottelua. Liverpoolin hyökkäyspeli on tällä hetkellä niin vahvaa. Veikkaan, että Liverpool tekee ensimmäisen maalin ja peli on periaatteessa selvä. Sitten tulee pari kaappia lisää, Hradecky ennakoi SuomiFutis-sivustolle.

– Liverpool hoitaa homman ja Kiova odottaa. Harmi vain, että vastassa on Real eikä Bayern. Bayern olisi mielestäni ansainnut paikan loppuottelussa.

Liverpool on ollut murhaavan tehokas tämän kauden Mestarien liigassa. Tämä ei ole jäänyt huomaamatta myöskään Hradeckylta.

– Liverpoolin hyökkäyskolmikko on ollut ihan liekeissä. Jengi on tehnyt 38 maalia tämän kauden Mestarien liigassa ja niistä vain kymmenen on mennyt tämän kolmikon ulkopuolelle. Varsinkin Mohammed Salah on ollut yksi koko Euroopan suurista sensaatioista tällä kaudella, Huuhkaja-maalivahti arvioi.

– AS Roma venyi loistavasti Barcelonaa vastaan, mutta samaan aikaan pitää muistaa, että Barçalle sattui todella musta ilta. Jo ensimmäinen matsi näytti, että Liverpool on tällä hetkellä AS Romaa edellä ja parempana jenginä se hoitaa homman keskiviikkona.

AS Roman ja Liverpoolin välinen kamppailu alkaa kello 21.45. Pelin lähtökohtia ennakoidaan Viasatin ja Viaplayn studiossa Pasi Rautiaisen ja Mika Kottilan asiantuntemuksella jo kello 21.00 alkaen.

Juho Hirvonen


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!