Lukas Hradecky seuravalinnastaan: ”Bayer 04 on Bundesliigan mainostaulu”

© Kuva: Getty Images
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus League Onen nousukarsinnasta!

Pitkään jatkuneet huhut kävivät keskiviikkona toteen, kun Bayer Leverkusen julkisti kotisivuillaan Huuhkaja-vahti Lukas Hradeckyn siirron. 28-vuotias Hradecky siirtyy Leverkuseniin siirtokorvauksetta ja solmi seuran kanssa viisivuotisen sopimuksen.

– Olemme todella iloisia siitä, että vahvistimme rivejämme erinomaisella maalivahdilla. Lukas Hradecky on suurenmoinen bundesliigatorjuja, hänellä on maajoukkuepelaajana myös runsaasti kansainvälistä kokemusta ja hän lukeutui Frankfurtissa joukkueen ehdottomiin johtaviin pelaajiin. Hän osoitti tasonsa viimeksi voitokkaassa cup-finaalissa, Leverkusenin urheilujohtaja Rudi Völler kehuu.

36 A-maaottelua pelannut Hradecky pääsee Leverkusenin kanssa myös Eurooppa-liigaan lohkovaiheeseen. Samaan kilpailuun selvisi tosin cup-voittajana entinen seura Eintracht. Mestarien liiga -paikka karkasi Leverkusenilta vasta sarjan päätöskierroksella.

– Tämä on tärkeä askel urallani. Bayer 04 on Bundesliigan mainostaulu, joukkue pelaa kaunista, hyökkäävää jalkapalloa ja on europelien vakiokävijä, 36 A-maaottelua pelannut Hradecky itse perustelee siirtoaan.

– Haluan kehittyä edelleen tällä tasolla ja olen varma, että voimme saavuttaa Leverkusenin kanssa paljon tulevina vuosina.

Kehuryöpyn suomalainen sai myös Leverkusenin manageri Jonas Boldtilta.

– Hradecky on yksi Bundesliigan jalkapalloilullisesti parhaista maalivahdeista. Hänellä on ilmiömäiset refleksit ja erityisen vahva hän on yksi-vastaan-yksi -tilanteissa, Boldt ylistää.

– Lukas on todella positiivinen ja avoin tyyppi, joka sopeutuu hyvin kaikkialle. Kokeneena ammattilaisena, joka puhuu erinomaisesti useita kieliä saksa mukaan luettuna, tuo hän nuoreen joukkueeseemme vakautta kentällä ja kentän ulkopuolella.

Leverkusenissa pelaa suomalaisista myös Joel Pohjanpalo.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus League Onen nousukarsinnasta!