Rasmus Schüllerin edustama Minnesota United otti lauantaina 2-0-voiton Jukka Raitalan Montreal Impactista Pohjois-Amerikan Major League Soccerissa.

Sekä keskikentällä pelannut Schüller, 26, että Montrealin puolustuksessa uurastanut Raitala, 29, kellottivat itselleen ottelussa täydet minuutit.

Huuhkajat

@Huuhkajat
Rasmus Schüller vei MLS-liigan suomalaiskohtaamisen, kun Minnesota voitti Jukka Raitalan Montrealin maalein 2-0. Molemmat ahersivat täydet 90 minuuttia.
#Huuhkajat

Schüller on pelannut yhtä ottelua lukuun ottamatta kaikissa Minnesotan tämän kauden MLS-peleissä. Häneltä jäi maajoukkuekomennuksen takia väliin ottelu New York Red Bullsia vastaan.

Myös Raitala on ollut isossa roolissa uudessa joukkueessaan, jonne hän siirtyi viime talvena. Tällä kaudella hän on pelannut Montrealin kaikissa peleissä ja jäänyt vain yhdessä ilman täysiä minuutteja.

Minnesota on 13 kierroksen jälkeen läntisessä konferenssissa sijalla yhdeksän, saman ottelumäärän Montreal on itäisessä konferenssissa kymmenentenä, viimeistä edellisenä (Huom. Länt. konferenssissa yksi joukkue enemmän).