Napoli sulaa – vain ihme vie enää Juventukselta seitsemännen peräkkäisen mestaruuden

© Kuva: Getty Images

Serie A:n mestaruus on kovaa vauhtia menossa jo seitsemättä kertaa peräkkäin Juventukselle. Napoli jäi sunnuntaina Torinon kanssa kotikentällään 2-2-tasapeliin.

Mestaruustaistelu oli syttymässä liekkeihin pari kierrosta takaperin, kun Napoli kävi nappaamassa täydet kolme pistettä Juventuksen vieraana viime hetken voittomaalilla. Sen jälkeen Napolin peliesitykset ovat sulaneet kuin jäätelö keskikesällä.

Ensin Fiorentina ryöpytti Napolia kotikentällään lukemin 3-0. Viimeisimpänä Torino nousi 83. minuutilla syntyneellä osumalla 2-2-tasapeliin.

Serie A:ta on jäljellä enää kaksi kierrosta ja Juventus johtaa sarjaa kuuden pisteen erolla Napoliin. Lisäksi myös maaliero on vahvasti Juven puolella. Juven pitäisi hävitä kaksi viimeistä ottelua runsaalla maalierolla ja Napolin taas pitäisi tykittää murskavoittoja viimeisistä otteluista. Maaliero on tällä hetkellä Juventuksella 16 osumaa parempi.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!