Pikkuhelmareille tappio EM-välierässä – paikka MM-kisoihin yhä saavutettavissa

© Kuva: Pekka Mäntylä
Serie A:ssa Torino - Parma! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Suomen alle 17-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue hävisi perjantaina Espanjalle Liettuan EM-turnauksen välierässä 0-1.

Ottelu lähti käyntiin Espanjan komennossa, joskin kummallakin joukkueella oli vaikeuksia päästä vaarallisille maalintekopaikoille.

Suomen hyökkääjät Jenna Topra ja Aino Vuorinen joutuivat usein taistelemaan pallosta ja pallon kanssa ilman apuja.

Espanja oli siirtyä puolen tunnin kohdalla hyvän painostuksensa tiimellyksessä johtoon, kun Paola Diaz pamautti pallon ylärimaan.

Suomen maalivahti Anna Koivunen oli pitkään maalillaan suhteellisen rauhassa. Taukovihellyksen kynnyksellä hän joutui kuitenkin venymään paraatitorjuntaan.

Eva Navarro pääsi suomalaispelaajan kehnoon syöttöön väliin ja ryntäsi vastahyökkäykseen. Hän pelasi pallon rangaistusalueelle Paula Aranalle. Koivunen joutui kaatamaan häntä ohittamaan lähteneen Aranan ja pallo vietiin pilkulle. Suomalaistorjuja sai tilanteesta keltaisen kortin.

Arana asettui itse ampumaan rangaistuspotkua, mutta Koivunen torjui laukauksen vasemmasta alakulmasta hienolla venytyksellä.

Toista jaksoa oli tahkottu kymmenisen minuuttia, kun Espanja siirtyi 1-0-johtoon. Diaz ujutti loistavan läpisyötön Suomen puolustuksen taakse Navarrolle, joka nosti pallon hallitusti yli Koivusen.

Ottelu jatkui vielä maalin jälkeenkin Espanjan pallonhallinnalla. Suomi eteni hyökkäyskolmannekselle asti harvoin.

Suomi kohtaa maanantaina turnauksen pronssiottelussa Englannin, joka hävisi toisessa välierässä Saksalle 0-8. EM-kisojen kolme parasta joukkuetta etenevät marraskuussa Uruguayssa pelattaviin ikäluokan MM-kisoihin.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Serie A:ssa Torino - Parma! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!