Paris Saint-Germain voitti tiistaina Ranskan cupin finaalissa maan kolmannella sarjatasolla pelaavan Les Herbiersin 2-0.

Ylivoimaisena suosikkina otteluun lähtenyt PSG siirtyi johtoon 26. minuutilla Giovani Lo Celson kierteisellä laukauksella.

Pariisilaiset toimittivat pallon verkkoon myös heti toisen jakson alussa, mutta Kylian Mbappén lähietäisyydeltä syntynyt osuma hylättiin videotarkistuksen jälkeen. Maalin syöttäneen Marquinhosin katsottiin syyllistyneen käsivirheeseen.

PSG sai lopulta toisen osumansa 74. minuutilla, kun Edinson Cavani toimitti itse hankkimanssa rangaistuspotkun sisään.

Sensaatiomaisesti cupin finaaliin selvinnyt Herbiers sai ottelussa vain yhden laukauksen kohti PSG:n maalia. Noin 15 000 asukkaan kylästä ponnistavalle alasarjalaiselle on kuitenkin annettava kunniaa, sillä se ei lähtenyt missään vaiheessa vain roiskimaan palloa pois puolustusalueeltaan, vaan yritti rakennella hyökkäyksiään maata pitkin.

PSG:lla sen sijaan oli paikkoja vaikka muille jakaa. Pariisilaiset laukoivat ottelussa 28 kertaa. Vedoista peräti neljä osui tolppaan.

Paris Saint-Germain voitti jo maaliskuun lopussa Ranskan liigacupin kaatamalla AS Monacon finaalissa lukemin 3-0. Pariisilaisseura varmisti Ranskan Ligue 1:n mestaruuden viisi kierrosta ennen sarjan päättymistä.