RoPS-lupaus kehuu Taye Taiwoa – ”Johtaja kentällä ja sen ulkopuolella”

© Kuva: Juha Tamminen

RoPS:n laitapuolustaja Taye Taiwo on Veikkausliigan kansainvälisesti meritoituneimpia pelaajia. 33-vuotias nigerialainen pelannut urallaan Marseillen ja AC Milanin kaltaisissa suurseuroissa Euroopan huipputasolla.

Taiwo saapui Rovaniemelle täksi kaudeksi vietettyään edellisvuoden Ruotsissa AFC Eskilstunassa. Puolustaja on urakoinut jokaisessa kahdeksassa pelissä täydet minuutin.

Saman työmäärän RoPS:n puolustuksessa luutinut Leo Väisänen näkee Taiwon joukkueelle tärkeänä johtohahmona.

– Taye on johtaja sekä kentällä että sen ulkopuolella. Kentällä hän hoitaa aina oman roolinsa ja välillä pakosta meidän toistenkin roolit. Hän on todella tärkeä palanen meidän kokonaisuuteen, Väisänen kehuu RoPS:n verkkosivuilla.

RoPS kohtaa tänään kotonaan KuPS:n. Ottelu alkaa kello 18:30.