Shokkiuutinen: Zinédine Zidane eroaa Real Madridin peräsimestä

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Real Madridissa tuulee. Kolmannen peräkkäisen Mestarien liigan voiton pokannut päävalmentaja Zinédine Zidane kertoi juuri lehdistötilaisuudessa eroavansa.

Zidane nousi Real Madridin päävalmentajaksi tammikuussa 2016, kun Rafael Benítez sai potkut. Zidanen aikana Real juhli Mestarien liiga voittojen lisäksi kerran La Ligan mestaruutta, kahdesti Euroopan Supercupin voittoa, kerran Espanjan Supercupin voittoa ja kahdesti seurajoukkueiden maailmanmestaruutta.

Viime kausi La Ligan puolella jäi kuitenkin pettymykseksi, kun Real jäi sarjassa vasta kolmanneksi. Piste-ero mestaruuden voittaneeseen FC Barcelonaan oli peräti 17 pistettä. Lisäksi Real putosi Espanjan cupissa yllättäen jo puolivälierissä Leganésille.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!