© Kuva: Juha Tamminen

SJK:n uusi päävalmentaja Alexei Eremenko astui median eteen – näillä teeseillä edetään

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

SJK kertoi tiistaina antaneensa potkut päävalmentajalleen Tommi Kautoselle. Uudeksi päävalmentajaksi ilmoitettiin tiistaina Alexei Eremenko senior. Torstaina Eremenko kertoi ajatuksistaan ensimmäistä kertaa SJK:n päävalmentajana.

Lue Kautosen mietteitä potkuistaan tästä.

Eremenko on valmentanut Suomessa aiemmin muun muassa FF Jaroa. Viimeiset vuodet Eremenko on työskennellyt valmennustehtävissä Kazakstanissa ja Armeniassa. Molemmat pestit päättyivät potkuihin heikkojen tulosten takia. Nyt edessä on uusi haaste Suomessa.

– Minulla oli muitakin tarjouksia, mutta ne eivät kiinnostaneet. Kun tämä tarjous tuli, otin sen heti vastaan. Täällä olosuhteet ja toiminta aidosti kestää vertailun mihin tahansa Euroopan seuraan. Olen tyytyväinen ollessani nyt täällä, Alexei Eremenko sanoi lehdistötilaisuudessa.

SJK:n alkukausi on ollut katastrofaalinen. Sarjasijoitus on tällä hetkellä kymmenes eikä se millään mittarilla ole hyväksyttävää.

– Alkuun on tärkeä saada hyviä tuloksia ja onnistumisia. Saada sitä kautta tunnelma joukkueessa paremmaksi. Saada tulos kerrallaan peliä paremmaksi. On turha miettiä menneitä tai loukkaantumistilannetta, kun siihen ei voi vaikuttaa. Täytyy keskittyä niihin asioihin, joihin voi vaikuttaa, Eremenko kertoi.

SJK kertoi samalla, että Eremenkon sopimus on voimassa kauden 2020 loppuun saakka.

Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudussa.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon