Ruotsin pääsarjassa, Allsvenskanissa, pelaavan Norrköpingin suomalaishyökkääjä Simon Skrabb iski keskiviikkona joukkueensa ainoan osuman 1-0-voitossa GIF Sundsvallia vastaan.

Skrabb, 23, onnistui maalinteossa myös Allsvenskanin kahdella edellisellä kierroksella otteluissa Dalkurdia ja IFK Göteborgia vastaan. Suomalaiskärkeä voidaan pitää todellisena supervaihtopelaajana, sillä hän tuli kaikissa kolmessa ottelussa penkiltä kentälle.

Suomen A-maajoukkueessa viidesti esiintynyt Skrabb on pelannut Ruotsin kentillä jo vuodesta 2014 lähtien. Ennen Norkköpingiä hän on edustanut länsinaapurissa Åtvidabergiä ja Gefleä. Suomessa hänet muistetaan kotikaupunkinsa Pietarsaaren ylpeydestä, Jarosta.

Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Superettanissa, taas nähtiin keskiviikkona yksi suomalaisdebyytti. Edelliset kolme kautta Helsingin IFK:ta edustanut maalivahti Carljohan Eriksson pelasi ensimmäisen sarjaottelunsa J-Södran riveissä. Ottelu päättyi 2-2-tasapeliin.

Eriksson siirtyi J-Södraan joulukuussa kauden 2018 kattavalla sopimuksella. Hän on aiemmin urallaan pelannut Helsingin Jalkapalloklubin ja PK-35:n paidassa.