Suomen alle 17-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue hävisi keskiviikkona Saksalle 1-2 EM-lopputurnauksen avausottelussa.

Minihelmarit meni ottelussa johtoon toisen jakson alussa Aino Vuorisen maalilla, mutta hallitseva Euroopan mestari Saksa kampesi voittoon Shekiera Martinezin osumilla. Saksan voittomaali syntyi 79. minuutilla. Ottelussa pelattiin kaksi 40 minuutin puoliaikaa.

Helmarit

@HelmaritFI
U17-tytöt kärsivät viime hetkien maalilla 1-2-tappion EM-kisojen avausottelussaan hallitsevalle mestarille Saksalle. Suomen maalin iski Aino Vuorinen. Esitys oli kuitenkin erittäin lupauksia herättävä, lauantaina jatkuu 💎💎 #Pikkuhelmarit #WU17EURO #FINGER

Suomi kohtaa seuraavassa A-lohkon ottelussaan lauantaina turnauksen kotijoukkueen Liettuan ja ensi viikon tiistaina Hollannin.

B-lohkossa pelaavat Englanti, Puola, Espanja ja Italia.

Lohkovaiheen jälkeen vuorossa on semifinaalit. Turnauksessa pelataan myös pronssiottelu ja kisojen voittaja ratkaistaan (samana päivänä) 21. toukokuuta pelattavassa finaalissa.