FIFA käynnistänyt tutkimukset nolosta näkymästä MM-kisoissa – katsomoissa luvattoman paljon tyhjiä paikkoja

© Kuva: Getty Images

MM-turnauksen toisena kisapäivänä ihmetystä herätti se, kuinka tyhjää katsomoissa oli muutamissa otteluissa. Esimerkiksi Egyptin ja Uruguayn välisessä ottelussa katsomossa oli tuhansia tyhjiä paikkoja.

Tilanne on siinä mielessä melko absurdi, että ottelut ovat poikkeuksetta olleet loppuunvarattuja. Käytännössä lippuja on ollut mahdoton enää saada peleihin, mutta silti katsomossa on ollut tyhjää. Nyt kansainvälinen jalkapalloliitto Fifa on aloittanut tutkimukset, miksi katsomoissa on ollut niin paljon vapaita paikkoja.

– Voimme vahvistaa, että Egyptin ja Uruguayn otteluun Jekaterinburgiin oli varattu 32 278 lippua. MM-kisoissa stadionin kapasiteetti on 33 061 katsojaa. Se, että varsinainen yleisömäärä ei kohtaa varattujen lippujen kanssa, voi johtua useista eri syistä, joita Fifa tutkii parhaillaan, Fifan tiedottaja kertoi.

 

Uruguayn ja Egyptin välisen ottelun ilmoitettu yleisömäärä oli 27 015 katsojaa, mikä on yli 6000 katsojaa vähemmän kuin stadionin kapasiteetti. Näin ollen yli 5000 katsojaa jätti jostain syystä tulematta otteluun.

Lähde: Telegraph


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.