Japani ja Senegal päätyivät sunnuntaina 2-2-tasapeliin Venäjän MM-kisojen H-lohkon kärkikamppailussa. Molemmilla joukkueilla oli taskussa 2-1-voitto ensimmäisistä peleistä.

Senegal siirtyi johtoon 11. minuutilla, kun Japanin maalivahti Eiji Kawashima torjui pallon suoraan Sadio Manén jalkaan, josta peliväline kimposi maaliin.

Japani tuli tasoihin 34. minuutilla, kun Takashi Inui nappasi pallon Yūto Nagatomolta ja laukoi tarkasti takanurkkaan.

Senegal tarrasi toistamiseen voittoon kiinni 70. minuutilla, kun hyökkäykseen mukaan noussut laitapuolustaja Moussa Wagué tälläsi voimalla vastapallon verkkoon.

Hetkeä myöhemmin Japanin pelastajaksi nousi Keisuke Honda, joka oli juuri otettu vaihdosta sisään. Senegalin maalivahti Khadim N’Diaye arvioi keskityksen lentoradan väärin ja joutui seuraamaan nurmen pinnasta, miten Takashi Inui petasi Hondalle avopaikan maalin edustalle.

Kello 21:00 alkaa H-lohkon päivän toinen peli, jossa kohtaavat toistaiseksi pisteittä olevat Puola ja Kolumbia.