Komea maalikooste: Minihuuhkajille selkeä voitto näyttävien maalien myötä

© Kuva: Juha Tamminen
Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Heinäkuussa pelattaviin EM-kotikisoihin valmistautuva Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkue otti komean 3-0 -voiton Montenegrosta maanantaina Eerikkilässä. Näin Minihuuhkajat saivat vieraistaan revanssin, sillä vielä lauantaina Montenegro oli ollut parempi maalein 2-1.

Suomen ensimmäinen maali syntyi pelin 37. minuutilla. Timo Stavitski keskitti ja Marcus Forss jatkoi pallon maaliin. Hieman ennen taukovihellystä Suomen ote vieraistaan tiukkeni, kun Montenegron Stefan Milic ajettiin suihkuun suoralla punaisella.

Kun peliä oli pelattu vajaa tunti, Eetu Vertainen petasi maalipaikan Onni Valakarille. TPS-hyökkääjän laukaus painui komeasti takayläkulmaan. Valakari onnistui maalinteossa myös lauantaina.

Loppunumeroista vastasi lisäajalla Vertainen itse. Vertainen spurttasi puolustajilta karkuun omalta kenttäpuoliskolta lähtien ja onnistui ohittamana myös Montenegron maalivahdin.

Kaikki ottelun maalit ovat nähtävissä alla olevan Huuhkajien twiitin videokoosteesta. Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

Minihuuhkajat leireilee seuraavan kerran juhannuksena Vaasassa. EM-kisat pelataan Seinäjoella ja Vaasassa 16.-29.7. Suomi kohtaa omassa alkulohkossaan Italian, Portugalin ja Norjan.

Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!