Kuva: Ruotsissa kisahuuma näkyy jo eduskunnassa asti – urheiluministeri repäisi upealla tavalla

© Kuva: Getty Images

Ruotsi kohtaa tänään, tiistaina, Meksikon MM-kisoissa. Alkulohkon viimeisessä ottelussa panokset ovat äärimmäisen kovat. Ruotsi tarvitsee mielellään voiton edetäkseen pudotuspeleihin.

Ruotsissa kisahuuma näkyy jo eduskunnassa asti. Ruotsin urheiluministeri Annika Strandhäll pukeutui eduskunnan istunnossa Ruotsin pelipaitaan ja tarkemmin sanottuna Jimmy Durmazin pelipaitaan.

Teolla oli myös suurempi merkitys kuin vain osoittaa tukensa maajoukkueelle ratkaisevilla hetkillä. Durmaz sai Saksa-ottelun jälkeen kammottavia uhkauksia sosiaalisessa mediassa. Durmaz aiheutti vapaapotkun ottelun viime hetkillä, josta Saksan Toni Kroos laukoi voittomaalin.

Koko Ruotsin joukkue astui Durmazin tueksi uhkausten jälkeen ja samaa on tehnyt myös urheiluministeri Strandhäll. Pelipäivän kunniaksi eduskunnan muodollinen pukeutuminen sai väistyä Durmazin pelipaidan tieltä.

Ruotsi ja Saksa ovat tasapisteissä ennen viimeistä ottelua. Saksa kohtaa lohkon hännillä olevan Etelä-Korean ja Ruotsi haastaa lohkoa johtavan Meksikon. Ruotsin täytyy tehdä enemmän maaleja kuin Saksa, mikäli molemmat voittavat omat ottelunsa. Jos Saksa häviää Etelä-Korealle, Ruotsille riittää tasapeli. Mikäli Saksa pelaa tasapelin, tarvitsee Ruotsi voiton.

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen tästä.

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit kasoa sen tästä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.