Meksikon kapteeni joutui pyytämään kannattajia rauhoittumaan – ”Antakaa meidän levätä” (video)

© Kuva: Getty Images
Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

MM-kisat sensaatiomaisella voitolla Saksasta aloittanut Meksiko kohtaa tänään Etelä-Korean.

Joukkueen fantastinen alku turnaukselle on saanut sen kaukaa matkanneet kannattajat riemuitsemaan ja heidän odotuksensa turnausta kohden ovat nousseet. Perjantai-iltana he olivat osoittamassa suosiotaan Meksikon pelaajien hotellin ulkopuolella, kunnes Rafael Márquez joutui pyytämään heitä rauhoittumaan, jotta pelaajien yöunet eivät häiriintyisi.

– Olemme todella innoissamme saamastamme kannatuksesta. Henkilökohtaisesti ja koko ryhmän puolesta, haluan kiittää teitä, mutta pyydämme samalla, että antakaa meidän levätä, Márquez kertoi kannattajien edessä.

– Huominen peli tulee olemaan todella tärkeä ja tahdomme antaa kaikille teille paljon riemuittavaa. Pyydämme teiltä tätä kuitenkin koko sydämestämme ja kiitämme tuestanne.

Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!