Perparim Hetemaj valotti tulevaisuuden suunnitelmiaan: ”Ei ole hinkua pelata 36-vuotiaaksi”

© Kuva: Getty Images

Perparim Hetemaj päätti lopulta jatkaa uraansa Chievossa. Suomalainen keskikenttäpelaaja teki vuoteen 2020 ulottuvan sopimuksen, johon kuuluu optio vielä yhdestä vuodesta.

Hetemaj, 31, kertoi vedonlyöntiyhtiö Unibetin haastattelussa olevansa varsin tyytyväinen syntyneeseen jatkosopimukseen. Tiettävästi Hetemajn pöydällä oli muutamasta muustakin Serie A -seurasta tarjous, mutta mies halusi jatkaa tutussa ympäristössä.

– Tuttu seura, tuttu ympäristö, tutut pelaajat ja hieno kaupunki. Ne olivat suurimmat syyt tähän ratkaisuun. Nyt on hyvä, helpottunut olo. Kiva päästä pian takaisin töihin, Hetemaj sanoi.

Hetemaj on väläytellyt useaan otteeseen halusta palata takaisin Suomeen ja Veikkausliigaan jonain päivänä. Lisäksi Hetemajta kiinnostaa myös valmentaminen peliuran jälkeen. Hetemaj on käynyt B-valmennuskurssin. Näillä näkymin sopimus Chievon kanssa on viimeinen pidempi sopimus ulkomailla.

– Todennäköisesti on (viimeinen). Haluan palata Suomeen ehkä 34- tai 35-vuotiaana, tai ainakin nyt tuntuu siltä. Ei minulla ole niin paljon hinkua pelata esimerkiksi 36-vuotiaasta eteenpäin. Se olisi hyvä aika lopettaa, silloin tulee uudet kuviot, Hetemaj paljasti.

Hetemaj tuottaa tulevan kauden aikana Unibetille sisältöjä Serie A -pelaajan elämästä.