Portugalin päävalmentaja kommentoi Cristiano Ronaldon paljon puhetta herättänyttä tuuletusta, katso kuva

© Kuva: Getty Images

Portugali on tänään, keskiviikkona, taas tulessa, kun se kohtaa Marokon kello kolmelta. Portugalin tähtihyökkääjä Cristiano Ronaldo oli huimassa iskussa Espanjaa vastaan.

Ronaldolta nähtiin myös tuuletus, joka herätti varsinkin sosiaalisessa mediassa paljon ihmetystä (katso artikkelikuva). Ronaldo hipoi tekemänsä osuman jälkeen leukaansa. Monet olivat sitä mieltä, että Ronaldo viestitti vuohi-tuuletuksellaan olevansa kaikkien aikojen paras pelaaja. Vuohi on englanniksi ”goat”, mikä on myös lyhenne sanoista ”greatest of all time” (kaikkien aikojen paras).

Portugalin päävalmentaja Fernando Santos nauroi tälle väitteelle.

– Portugalissa se on yleinen tapa koskettaa leukaansa, mikä on viesti siitä, että olet tyytyväinen, Santos totesi ESPN:n mukaan.

Ronaldo iski hattutempun Espanjan verkkoon ja ainakin maalien muodossa kantoi yksin joukkuetta. Santos kuitenkin muistutti, että jalkapallon joukkuepeli.

– Jalkapallo ei ole yksilölaji, vaan joukkuelaji. Siinä ei ole kyse vain Cristiano Ronaldosta. Olemme joukkue, joka haluaa pärjätä, emmekä joukko yksilöitä, jotka haluavat tehdä ennätyksiä, Santos muistutti.

Santos toki toivoo, että Ronaldo pelaa hyvin myös Marokkoa vastaan, mutta hän tarvitsee koko joukkuetta.

– Tiedättekö, että meillä on 22 pelaajaa Cristianon lisäksi. Olemme Portugalin maajoukkue ja haluamme voittaa Marokon. Toivon, että Ronaldo pelaa hyvin tässä pelissä, mutta yksi pelaaja ei ole koskaan voittanut pelejä, Santos sanoi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.