Portugalin suurseurat tukkanuottasilla – Kaoottisesta Sportingista käynnistymässä joukkopako

© Kuva: Getty Images

Portugalista kantautui sarjakauden lopulla perin kummallisia uutisia, kun noin 50 huligaania rynnäköi Sporting Lissabonin harjoituksiin, ja mukiloi muun muassa joukkueen tähtipelaaja Bas Dostia (lue lisää). Ei ollutkaan ihme, että Sporting hävisi seuraavana viikonloppuna maan cupin loppuottelun.

Sporting ei selviytynyt ensi kaudeksi Mestarien liigaan, ja joukkue on ajautumassa muutenkin kaoottiseen tilaan. Treenirytäkän seurauksena moni joukkueen eturivin pelaajista on purkamassa sopimuksiaan.

Yksi heistä on Sportingin kapteeni ja seuran oma kasvatti Rui Patricio. Maalivahti purki sopimuksensa jo viime viikolla, ja etsii nyt uusia töitä. Saman ratkaisun on tekemässä hyökkääjä Daniel Podence. Joukkoon uskotaan liittyvän usean muunkin pelaajan. Lähtöaikeissa on myös Jorge Jesus, vastoin seuran puheenjohtajan Bruno de Carvalhon tahtoa. Jesus on yhdistetty huhuissa jopa Real Madridiin.

Rui Patricion ympärille on kuitenkin syntymässä toinenkin kohu. Sporting ilmoitti maanantaina, että se aikoo nostaa kanteen ja valittaa FIFA:lle siitä, että toinen Portugalin suurseura Benfica on ”lähestynyt laittomasti” joitain sen pelaajia. Yksi näistä pelaajista on juurikin Rui Patricio, joka kuitenkin on kieltäytynyt Benfican tarjouksesta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.