Kolumbia voitti sunnuntaina Puolan MM-kisojen H-lohkon ottelussa 3-0. Tulos merkitsee Puolan MM-kisataipaleen päättymistä lohkovaiheeseen.

Ottelun avausosuma nähtiin hieman ennen taukoa, kun James Rodríguez pääsi keskittämään pallon maalille näppärän kulmapotkukuvion jälkeen. Toppari Yerry Mina kerkesi palloon ennen Puolan maalivahti Wojciech Szczęsnyä ja puski pelivälineen verkkoon.

Kolumbia siirtyi 69. minuutilla kahden maalin johtoon. Juan Quinteron ovela läpisyöttö tavoitti konkarikärki Radamel Falcaon, joka laukoi pallon maaliin ulkosyrjällään.

Ottelu sai sinettinsä hetkeä myöhemmin, kun Rodríguez halkoi syötöllään koko Puolan puolustuksen. Juan Cuadradon työksi jäi kirmata puolalaisilta karkuun ja pistää pallo pussiin.