Brasilia kohtaa lohkovaiheen viimeisessä ottelussaan Serbian. Voitolla se on hyvin lähellä lohkonsa ykköspaikkaa, sillä Titen ryhmällä on toistaiseksi parempi maalisuhde kuin sen kanssa tasapisteissä olevalla Sveitsillä.

F-lohkossa hallitseva maailmanmestari Saksa on puolestaan tällä hetkellä kiinni kakkossijassa. Jos samoihin asetelmiin päädytään keskiviikon otteluiden jälkeen, kohtaisivat Saksa ja Brasilia toisensa jo neljännesvälierissä.

Joukkueet olivat lohkojensa ennakkosuosikkeja ja jos molemmat olisivat lohkonsa voittaneet, olisivat ne voineet kohdata aikaisintaan loppuottelussa. Nyt huippukamppailu saattaa kuitenkin olla edessä jo odotettua aikaisemmin.

Brasilian puolustaja Miranda vakuuttaa, että mahdollisesta Saksan kohtaamisesta huolimatta, joukkue tavoittelee lohkon ykkössijaa.

– Emme aio katsoa, mitä voimme saada vastaan. Emme aio pelata valitaksemme tulevan vastustajamme vaan pelaamme lohkon ykkössijasta, Miranda kertoi lehdistötilaisuudessa.

– Olemme Brasilian maajoukkue ja olemme tottuneet siihen, että tavoittelemme aina voittoa ja siihen ei ole tulosta muutosta.