Real Madrid säästää jättisumman Espanjan päävalmentajan Julen Lopeteguin potkujen myötä

© Kuva: Getty Images
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Copa del Reyn finaalista!

Real Madrid säästää jättisumman Espanjan maajoukkueen päävalmentajan Julen Lopeteguin potkujen myötä, kertoo AS-lehti verkkosivuillaan.

Espanjan jalkapalloliitto ilmoitti vain päivää ennen MM-lopputurnauksen alkamista Lopeteguin lähtöpasseista. Johtajat eivät katsoneet hyvällä sitä, että mies junaili kaikessa hiljaisuudessa itselleen sopimuksen madridilaisseuraan.

Liitto sai tietää Lopeteguin Madrid-pestistä vain viisi minuuttia ennen kuin seura julkisti nimityksen.

Lopetegui oli vasta kolme viikkoa sitten allekirjoittanut vuoteen 2020 asti ulottuvan jatkosopimuksen liiton kanssa. Real Madridin aikomuksensa oli maksaa sopimukseen kirjattu kahden miljoonan euron ulosostopykälä lopputurnauksen jälkeen, jolloin valmentaja olisi ollut vapaa siirtymään Bernabéulle.

Keskiviikkoaamuna liiton puheenjohtaja Luis Rubiales otti kuitenkin ohjat omiin käsiinsä ja antoi potkut Lopeteguille. Se tarkoittaa sitä, että madridilaisseura säästää kaksi miljoonaa euroa, koska Lopetegui on nyt vapaa agentti.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Copa del Reyn finaalista!